background image

Povratak na pregled svih modela iz grupeSUPER SPORTSUPER SPORT - CBR1000RR Fireblade

CBR 1000 RR za 2012. godinu inspiriran je već tradicionalnim motom „potpuna kontrola" koji već 20 godina karakterizira prethodne verzije Fireblade-a, sve od predstavljanja revolucionarnog i izvornog modela CBR 900 RR.

Inženjeri koji su radili na razvoju CBR 1000 RR za 2012 koncentrirali su svoje napore na ovjesu motocikla, s ciljem još bolje upravljivosti te potpunog doživljaja u vožnji Fireblade-a.

Među najvažnijim inovacijama su novi aluminijski naplatci te potpuno novi sustav ovjesa na motociklu koji su doprinijeli još boljoj upravljivosti, kočenju te prenošenju snage na podlogu. Napredni stražnji amortizer tipa „Balance Free Rear Cushion" po prvi puta je ugrađen serijski na motocikl.

Također, inženjeri su odabrali novi styling koji motociklu daje još agresivniji izgled te najavljuje temperament motocikla. Potpuno nova digitalna instrumentna ploča daje potpuni racing doživljaj. To je CBR1000RR Fireblade od 20° obljetnica.

Za prikaz potreban je Flash player.

Podaci i fotografije su neobvezujući. Honda Motor Co. i Ruting d.o.o. zadržavaju pravo izmjene tehničkih i estetskih osobina bez prethodne najave.

FOTOGALERIJA