background image

Povratak na pregled svih modela iz grupeNAKEDNAKED - CB1100A

Susret između legendarnog te prošlosti i sadašnjosti, animiran kontinuiranim inovacijama stvoren je novi CB1100, mješavina stila, tehnologije i pouzdanosti, čari vožnje „bezvremenskog" motocikla karakteriziraju ovu ikonu motociklizma idealnim partnerom za ljubitelje „čistog" motociklizma. Motocikl koji neodoljivo podsjeća na Hondinu tradiciju te legendarne CB modele iz sedamdesetih.

Temelji se na preko 50 godina iskustva u 4-cilindrični 4-taktnim motorima, CB1100 je savršen spoj između inženjeringa i duha slobode. Njegovo srce je elegantni DOHC agregat koji pruža dovoljno snage i momenta, ujednačenih i lako dostupnih u svim režimima rada motora, dok PGM-FI elektronsko ubrizgavanje goriva osigurava maksimalno poštovanje prema okolišu. serijski C-ABS sustav se brine za povećanu sigurnost pri kočenju.

Čiste linije CB1100 prizivaju prošlost. Prednje svjetlo je veliko i okruglo, rezervoar te bočne linije motocikla i mnoštvo kromiranih dijelova zajedno sa okruglim analognim instrumentima podsjećaju na motocikle davno prošlih vremena.

 

Podaci i fotografije su neobvezujući. Honda Motor Co. i Ruting d.o.o. zadržavaju pravo izmjene tehničkih i estetskih osobina bez prethodne najave.

FOTOGALERIJA