Honda je u top 20 svjetskih brendova

04.10.2017.

Prema najnovijem Interbrand istraživanju, Honda je jedan od top 20 svjetskih brendova. Honda je narasla za 3% i time se na ljestvici rangirala kao jedan od najvrjednijih brendova na svijetu.

Honda je u top 20 svjetskih brendova
Honda je u top 20 svjetskih brendova

"Snaga Honde ističe našu utjecajnu poziciju na tržištu", izjavio je Philip Ross, viši potpredsjednik Honda Motor Europe. Raznovrstan asortiman novih proizvoda, od Clarity Fuel Cell s nultom emisijom štetnih plinova do nagrađivanog modela Civic Type R pokazao je značaj napredne tehnologije za Honda brend.

Nedavno najavljena "električna tehnologija" dodatno će ubrzati veliki napredak brenda, dovodeći na tržište niz novih električnih vozila od 2018. godine.

Na nedavno održanom sajmu automobila u Frankfurtu, Honda je potvrdila da će električna tehnologija od sada biti prisutna u svakom novom modelu automobila lansiranom u Europi. Glavni izvršni direktor Honda Motor Company, Takahiro Hachigo, predstavio je koncept Urban EV vozila usmjerujući pažnju prema novom Hondinom električnom automobilu koji će doći u Europu 2019. godine. Na globalnom nivou, Hondin cilj je da električna tehnologija čini dvije trećine prodaje automobila do 2030.godine.

Pored automobilske industrije, snaga Honda brenda jaka je zahvaljujući naprednom asortimanu proizvoda koji se sastoji od autoindustrije, motocikala i radnih strojeva.

Honda je u top 20 svjetskih brendova

U travnju 2017. Honda Jet je postavio novi Miami-Panama rekord u brzini izmjeren od strane 'National Aeronautical Association".

Isto tako, Hondina stručnost u robotici i autonomiji pomogla je Hondi da lansira genijalnu Miimo kosilicu 2013. godine. Miimo se zna sam napuniti u električnoj priključnoj stanici i može inteligentno pratiti izgled bilo kojeg vrta, koseći travu tiho i precizno.

Interbrand studija postoji 18 godina. Izvještaj analizira kako snaga brenda određuje uspjeh tvrtke, stavljajući fokus na financije proizvoda i usluga, na ulogu koju brend ima prilikom donošenja odluka o kupovini od strane potrošača i generalno na ukupnu snagu brenda.