Honda CBR600RR

CBR600RR

Stvoren za utrke

Rođeni pobjednik.

Hondin novi CBR600RR postavlja nove granice u Super Sport kategoriji. Precizni upravljački sustav, preciznost i nevjerojatna snaga će vam prištiti jedinstveno iskustvo vožnje.

Živite za trenutak

U novom CBR600RR-u se osjeća trkaći DNA Hondinog RC213V Moto GP.

Agresivan izgled, minimalistički zadnji kraj i centralna ispušna cijev. Ali performanse su ono što čini ovaj motocikl jedinstvenim. Kada okrenete ručku i dodate gas, pogonski agregat zagrmi u harmoniji s vašim osjećajima. Kada svi zvukovi ovog svijeta nestanu i čujete samo zvuk vjetra. Kada vozač i motocikl postanu jedno. Živite za taj trenutak.

Honda CBR600RR

Preciznost u svakom pogledu

Personalizirajte svoj CBR600RR.

Tražite nešto posebno što će istaknuti vaš motocikl u gomili? Kako biste unaprijedili izgled vašeg motocikla pogledajte originalnu Honda dodatnu opremu koja će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.

Snažan i čvrst prednji blatobran od karbona daje superioran izgled za superioran motocikl.

Honda CBR600RR
Honda CBR600RR

Dašak elegancije uz zatamnjeno vjetrobransko staklo.

Dizajn sa svrhom

Veće i zatamnjeno vjetrobransko staklo osigurava potrebnu zaštitu od vjetra tokom vožnje pri većim brzinama.

Sva originalna Honda dodatna oprema je napravljena po detaljnim specifikacijama te na taj način jamči superiornu funkcionalnost i integrirani dizajn.

Ukroćena sirova snaga

Ako izgleda brzo, to je zato što je brz!

Agregat zapremnine 599ccm snažno vuče sve do krajnjih mogućnosti dok je u isto vrijeme i fleksibilan. Reprogramirano napajanje gorivom (PGM-DSFI) pruža još brži odaziv dok IACV ( ventil za dovod zraka ) sada radi na bilo kojem broju okretaja što osigurava puno veću osjetljivost i kontrolu. Kao da vam je ruka direktno povezana s agregatom.

Honda CBR600RR

Trkaći DNA

u 2003. godini, Honda CBR600RR je ušla na velika vrata u svjetsku Super Sport arenu i odmah promijenila pravila.

Honda CBR600RR

CBR600RR njeguje izgled fokusiranog stroja za utrke. Prikazan u Graphite Black boji.

Ovaj motocikl je bio prvi izbor 10 godina, uzevši 7 titula svjetskog prvaka i 9 titula konstruktora. Znanje koje steknemo na utrkama uvijek primjenimo na sve motocikle koje proizvodimo i CBR600RR nije iznimka.

Trkaće linije

Prekrasno čista aerodinamika CBR600RR-a se razvila iz Hondinih Moto GP motocikala, s direktnim referencama na RC213V. Aerodinamične linije ne samo da smanjuju otpor već i poboljšavaju stabilnost i pružaju izvrsnu zaštitu od vjetra.

Honda CBR600RR
Honda CBR600RR

Pobjednički CBR600RR iz 2008. godine i vozač Andrew Pitt na Magny Cours stazi u Francuskoj.