VFR1200X Crosstourer

Istražite svijet

Iskusite iznimnu praktičnost s lako podesivim vjetrobranom, 12V utičnicom i DCT prijenosom s ukupno 3 načina rada. Nova posebna boja i Euro 4 norma idu savršeno uz pogonski agregat koji vozaču pruža savršen osjećaj uravnoteženosti i lakoće istraživanja.

Scroll

Idite dalje

Honda VFR1200X Crosstourer

Vozite ga kroz gradsku gužvu, po autoputu i dalje u nepoznato.

Honda VFR1200X Crosstourer

Kategorija

A

Dostupan u

3

različite boje

Pogledajte sve boje

Prihvati izazov

Uvijek postoje nova mjesta za istraživanje.

VFR1200X je opremljen s V4 pogonskim agregatom od 1.237 ccm, naprednom šasijom i elektronskim paketom koji sadrži kombinirani ABS s TCS-om. U ponudi je i opcijski DCT mjenjač (automatski prijenos s dvije spojke) koji omogućuje trenutnu i neprimjetnu promjenu brzina.

Honda VFR1200X Crosstourer

Vozne specifikacije

Honda Unicam tehnologija savršeno upotpunjuje pogonski agregat zapremnine 1.237 ccm. Ovakva SOHC konfiguracija pomaže reducirati težinu i veličinu glave cilindara te optimizira rad pogonskog agregata.

Honda VFR1200X Crosstourer

Specijalno dizajniran kako bi pružio funkcionalnost i lakoću vožnje, vibracije kod VFR1200X-a su praktički uklonjene postavljanjem glave upravljača pod kut od 76 stupnjeva.

PGM-FI sustav ubrizgavanja goriva sa promjerom usisnika od 44mm osigurava preciznu kontrolu nad ubrzanjem vozila.

Honda VFR1200X Crosstourer

Odaberite svoj izgled

Stilizirajte svoj motocikl pomoću 3 izvandredne boje koje će doći do izražaja gdje god da se nalazili. Digital Silver Metallic i Pearl Cosmic Black daju elegantan izgled dok Special Edition Two-Tone Red privlači pozornost neobičnom i jedinstvenom kombinacijom.

Honda VFR1200X Crosstourer
Honda VFR1200X Crosstourer
Honda VFR1200X Crosstourer

Naš raspon enduro motocikala oslobađa avanturista u svakom od nas. Ali to je samo za hrabre i odvažne.

Stvoreni od Dakar-Paris Rally šampiona, naš raspon svestranih i izdržljivih motocikala je dizajniran samo za jednu svrhu - da vas odvedu što brže i što dalje. Tako da neovisno o tome da li ste početnik ili okorjeli motociklist - Honda ima motocikl za vas.

Honda VFR1200X Crosstourer