VFR800X Crossrunner

Istražite svijet

Oslobodite se

Pobjegnite iz grada

Ostavite siluete grada za sobom i krenite u avanturu s novim VFR800X Crossrunnerom.

Atletski, avanturistički dizajn i V4 pogonski agregat visokih performansi savršena su kombinacija za svestran i uzbudljiv motocikl.

Crossrunner

Pronađite slobodu

Scroll

Novi Crossrunner

Honda VFR800X Crossrunner logo

Pronađite slobodu

PRONAĐITE SLOBODU

Pobjegnite iz grada.

S novim VFR800X Crossrunner-om osjetiti ćete istinsku slobodu. Ista šasija kao i kod modela VFR800F upotpunjena je sportsko-avanturističkim dizajnom, V4-VTEC pogonskim agregatom te amortizacijom prikladnom za duga putovanja. Prednja i stražnja LED svjetla, grijane ručke upravljača i podesiva visina sjedala ga čine iznimno praktičnim. HSTC i ABS sustavi pružaju osjećaj dodatnog samopouzdanja u zahtjevnim uvjetima vožnje.

Honda VFR800X Crossrunner

ROBUSNA ELEGANCIJA

Stvoren kako bi se nosio sa svim vremenskim uvjetima, VFR800X Crossrunner ima mišićavi, minimalistički avanturističko-sportski izgled koji ponosno pokazuje V4-VTEC pogonski agregat i dvostruki aluminijski okvir. Pojačana prednja i stražnja amortizacija umanjuje vibracije dok uspravni položaj sjedenja i široka pozicija ručki upravljača osiguravaju okretnost i savršenu kontrolu nad motociklom. Na sjedalu podesivom po visini (815 ili 835mm) možete prevaliti ogromne udaljenosti uz maksimalnu udobnost.

Honda VFR800X Crossrunner

Lakoća upravljanja

Godinama smo razvijali tehnologiju koja vam pruža laku i uzbudljivu vožnju, jer vjerujemo da uz veću kontrolu nad motociklom dolazi i bolja koncentracija na cestu po kojoj se vozimo.

Honda VFR800X Crossrunner

Honda Selectable Torque Control (HSTC)

Kada HSTC osjeti neizbježni gubitak trenja na stražnjem kotaču, lagano smanjuje okretni moment kako bi se pojačalo prianjanje i tako izbjeglo proklizavanje. Dostupne su tri razine HSTC-a. Odabir načina rada se prikazuje na LCD ekranu.

LED svjetla

Crossrunnerov prepoznatljivi x oblik prednjeg svjetla koristi britko LED 'bijelo svjetlo' kako bi pojačao vidljivost i snop svjetlosti učinio još intenzivnijim. Ovaj jedinstveni dizajn u kombinaciji sa stražnjim LED svjetlima omogućuje smanjenu potrošnju električne energije uz iznimnu vidljivost.

Honda VFR800X Crossrunner

Svestrane performanse

V4-VTEC pogonski agregat proizvodi još više okretnog momenta i snage uz prepoznatljivi, uzbudljivi urlik koji se pojačava kroz 4-2-1-1 ispušnu cijev dok broj okretaja raste.

Šasija preuzeta od VFR800F-a uključuje i novu Honda Multi-Action System (HMAS) teleskopsku vilicu promjera 43mm s hodom od 131mm i podesivim predopterećenjem opruge. U kombinaciji sa stražnjim plinskim amortizerom koji također ima podesivo predopterećenje opruge i povrat, VFR800F doista postaje respektabilan avanturističko-sportski motocikl sposoban za sve što poželite.

Honda VFR800X Crossrunner

Učinite ga svojim

VFR800X Crossrunner traži avanturu gdje god ga cesta odvede, a kako bi bio još pogodniji i udobniji za vožnju tu je i originalna Honda dodatna oprema.

Honda VFR800X Crossrunner