NC750X

Odvažan i hrabar

NC750X krasi novi dizajn i poboljšane performanse. Opremljen uglađenim pogonskim agregatom zapremnine 750 ccm, ovjesom prilagođenim za duga putovanja i opcionalnim DCT prijenosom, jednostavno ima sve što vam treba kako biste hrabro i bezbrižno krenuli u nove avanture.

Scroll

Avantura je stanje uma

Honda NC750X.

Što je na kraju ove ceste? Iza onog ugla? Preko onog brda? Samo se opremite znatiželjom, a NC750X će učiniti sve ostalo.

Honda NC750X.

Kategorija

A

Dostupno u

3

različite boje

Pogledajte sve boje

Svijet čeka

NC750X će vam pomoći u istraživanju nepoznatog.

NC750X ima kompaktan, oštar dizajn i performanse koje vam omogućuju ugodnije istraživanje nepoznatog. Visoka pozicija sjedenja osigurava bolji pregled i veću okretnost dok impresivno niska potrošnja i mnoštvo prostora pružaju maksimalnu iskoristivost što NC750X čini savršenim suputnikom gdje god se zaputili.

Honda NC750X.

Multi-funkcionalni LCD ekran

Oživite kontrolnu ploču raznim bojama koje opisuju vaš stil vožnje.

Osim što prikazuje tipične informacije kao što su potrošnja goriva, temperatura grijanih ručki i brzina, novi i veći LCD ekran vas informira o trenutnim performansama vašeg motocikla korištenjem intuitivno obojanog pozadinskog osvjetljenja.

Pet načina prikazivanja

Kontrolna ploča ima pet različitih modula: Opcionalni DCT, Gear, Rev, Eco i Shift - od kojih svaki ima svoj set boja koji odgovaraju trenutnim performansama motocikla. To znači da možete provjeriti u kojem stupnju prijenosa se trenutno nalazite, broj okretaja ili koliko ekonomično vozite - sve samo jednim pogledom na kontrolnu ploču.

Honda NC750X.

LCD kontrolna ploča vas informira na brzinu dok pazite na promet oko sebe.

Honda NC750X.

Prilagodljive boje

Uz dodatni user mod personalizirajte kontrolnu ploču bojom po vlastitom izboru

Uživajte u vožnji

Uživajte u pejzažu dok se DCT brine oko promjene brzina.

DCT osigurava laku promjenu brzina bez gubitka snage. Postoje tri različita načina rada kako bi se prilagodili okolini, uključujući i dinamični S (Sport) način rada koji vam pruža odazivniju i bržu vožnju.

Honda NC750X.

Transformirajte NC750X pomoću S načina rada. S način rada nudi dodatne razine sportskih performansi pomoću 3 različita načina promjene brzina: S1, S2 i S3.

Honda NC750X.

Prvi način rada u automatskom prijenosu je D mod. On pruža najbolju ravnotežu potrošnje goriva i udobnosti, te je najbolji izbor za put na veće udaljenosti.

Potpuna kontrola

Uz novi DCT sustav također dolazi i detektor nagiba koji automatski detektira promjenu nagiba te prilagođava promjenu brzina. To znači da ćete dobiti vrhunski okretni moment na velikoj uzbrdici i potpunu kontrolu nad pogonskim agregatom pri velikim nizbrdicama.

Honda NC750X.

Kontrolirajte promjenu brzina pomoću tipki na upravljaču u Standard Manual modu za potpunu kontrolu nad motociklom.