Close

CB500X

GRAD JE PONOVNO DIVLJI.

CB500X je za slobodnjake, one koji žele osvojiti urbanu džunglu. Svojim snažnim dvocilindričnim motorom i dugotrajnim ovjesom, napravljen je za vaše avanture.

FAKTOR X

Slobodno okretni dvocilindrični motor pretvara CB500X u dinamičan stroj sposoban za svaku avanturu. Pripremite se za nezaboravno putovanje. CB500X zadržava i poboljšava udobnost koju je razvio njegov prethodnik kako bi vam pružio glatku vožnju dok putujete gradom ili brzo krstarite, a također uključuje nove značajke koje krstareće puteve čine ugodnim. (Najbolje slušanje sa slušalicama.)

Detalji su važni

Pogledajte bliže jedinstvene značajke koje CB500X čine legendom.

Tamo vani je svijet

Napravite svoj trag u njemu.

CB500X ima novi izgled koji odiše avanturom. Inspiriran Africa Twin-om, on spaja stroge linije s agresivnim stavom, a visoki zaslon pruža udobnost.

KOMPAKTNI POGONSKI AGREGAT

I svestrani izvođač.

CB500X ima motor koji morate istražiti na bilo kojoj cesti. Snažan, okretan i učinkovit čak i na dužim putovanjima: daje vam slobodu o kojoj ste sanjali. I baš kao i njegovi veći braća i sestre, pomoćna / papučasta spojka olakšava prebacivanje u viši stupanj prijenosa i upravlja zaključavanjem stražnjeg

Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X
Honda CB500X

PODESIVA KONTROLA

Na duge staze.

CB500X ima novi LCD zaslon s inverznim prikazom s pokazivačem položaja zupčanika. Konusni aluminijski upravljači nude polugu i potpunu kontrolu rukovanja, a potpuna LED rasvjeta, uključujući indikatore, vrhunski je završni dodir. Teleskopske vilice s dugim hodom mogu se podesiti za predopterećenje opruge, kao i Pro-Link stražnji

Honda CB500X