Close

CBR650R

OTKRIJTE MJESTO BEZ GRANICA:
SVOJU OPSESIJU.

Ovo je motor za prave natjecatelje. Dizajniran po uzoru na CBR1000RR Fireblade, novi CBR650R je prava zvijer sa sportskim ambicijama, iznimne snage i velikog okretnog momenta. Otkrijte mjesto bez granica: svoju opsesiju.

ZVUK SNAGE

Beskonačna, otvorena cesta. Palite motocikl. Jedinstveni zvuk četverocilindrične simfonije hipnotizira. Ispušni lonac konstruiran i pozicioniran tako da prenosi zvuk direktno do Vas, stvarajući zvučnu kulisu kakvu možete čuti samo od četverocilindričnog agregata. Spremni ste za putovanje. Vaše putovanje. (preporuka je koristiti slušalice)

DETALJI SU VAŽNI

Pogledajte detalje koji CBR650R čine legendarnim motociklom.

CBR SA NAGLASKOM NA R

Rođen na trkaćoj stazi, plijeni poglede na ulici.

Izrađen po uzoru na Fireblade, CBR650R prenosi trkaći DNA sa staze na cestu. Oslonci za noge i ručice upravljača pozicionirani su tako da prilikom ubrzavanja, kočenja i prolaska kroz zavoje drže tijelo u optimalnom položaju za nenadmašan užitak u vožnji. Prednji ovjes je poboljšan kako bi motocikl bio još upravljiviji. Dvostruka prednja LED svjetla upotpunjuju agresivni prednji kraj,a zastrašujuća buka iz ispuha dok okretaji grabe prema crvenom području neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

NAVALA ADRENALINA

Snaga ovog agregata stvara ovisnost.

A sada malo o brojkama. Snaga je povećana na 70kW što CBR650R svrstava u sam vrh klase po omjeru snage i mase. Okretni moment iznosi 64Nm, a crveno područje počinje na 12.000 okretaja u minuti. Redni četverocilindrični DOHC agregat sa 16 vetila privlači pažnju. Assist/Sliper Clutch kontrolira proklizavanje spojke, te omogućuje bezbrižnu izmjenu brzina, dok HSTC Honda Selectable Torque Control kontrolira proklizavanje stražnjeg kotača kako biste se mogli fokusirati na što brže prolaske kroz zavoje. Dvostruki usisnici za zrak i unaprijeđeni zračni filter, te povećani promjer ispušne cijevi daju bolji odziv na gas već od 7.000 okretaja.

Honda CBR650R
Honda CBR650R
Honda CBR650R
Honda CBR650R

SAMO NAJBOLJE

Vrhunske performanse i kvalitetni materijali.

Iako je inspiriran modelom CBR1000RR, novi CBR650R je priča za sebe. Redizajnirani spremnik goriva, novi oslonci za noge i sva svjetla u LED tehnologiji omogućili su uštedu 6kg u ukupnoj masi. Dvostruka prednja svjetla naglašavaju agresivni karakter motocikla. Ručke su pričvrščene odmah ispod gornjeg mosta, a svi kontrolni instrumenti su ugrađeni u digitalni LCD zaslon.

Honda CBR650R