CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS.

BIJEG NA VRHUNCU.

Honda Africa Twin Adventure Sports, 3-quarter front left side, riding on a road through a desert landscape
Honda Africa Twin Adventure Sports, 3-quarter front left side, riding on a road through a desert landscape

OVO JE ONO ŠTO ZOVEMO DAN BEZ OBLAKA

Pogledajte horizont, pod onom veličanstvenom kupolom neba boje kobalta? Naravno da vidite. Ali gledate dalje naprijed. Pitate se što ćete pronaći tri horizonta od ovuda? Znamo kakav je osjećaj. I zato smo napravili Africu Twin Adventure Sports - spremnu za obilazak svijeta naprednom tehnologijom i vrhunskim značajkama.

HARMONIČNA DVOCILINDRIČNA MELODIJA

Pustite scenografiju i uživajte u najboljoj avanturističkoj pjesmi koja je tu - uzbudljivoj dvocilindričnoj pjesmi agregata (najbolje se čuje u slušalicama).

Scroll

BITNI SU DETALJI

Pogledajte detaljnije jedinstvene značajke koje Africa Twin Adventure Sports čine tako posebnom.

UPUSTITE SE U AVANTURU NA PUTU

Kad sjedite cijeli dan na sjedalu, iz dana u dan, sitnice mogu činiti veliku razliku.

Prilikom redizajniranja Africe Twin Adventure Sports usredotočili smo se na udobnost jer će vas taj veliki spremnik za gorivo odvesti daleko. Prošireni prednja maska nudi veću zaštitu od vjetra, dok vjetrobran podesiv po visini smanjuje kovitlanje zraka oko kacige. A kako bi se poboljšala sigurnost, nova dvostruka LED svjetla imaju dnevna svjetla (DRL) za stalnu vidljivost tokom dana. Uključena su i kutna svjetla koja - ovisno o brzini i kutu nagiba - automatski osvjetljavaju kutne slijepe točke. Grijane ručke griju ruke dok se tempomat bavi velikim udaljenostima; postoji i ACC utičnica za punjenje. A gume bez zračnica znače jednostavne popravke na putu.

POTPUNO NATOVAREN ZA DUGA PUTOVANJA

Vrijeme je za istraživanje? Nema boljeg partnera za vaša putovanja, kamo god put vodi.

Pripremili smo Africu Twin Adventure Sports s praktičnim značajkama koje će vam pomoći na dugim putovanjima. Stvarno dugim. A također je prepuna tehnologije koja podržava vaše putovanje. Kao i Africa Twin, ima četiri unaprijed postavljena načina vožnje i dva prilagođena korisnička načina, dinamičku kontrolu inercijalne mjerne jedinice (IMU), HSTC, ABS za zavoje i kontrolu podizanja kotača, sve lako upravljivo preko TFT zaslona osjetljivog na dodir, s Apple CarPlay® i Bluetooth povezivanjem također na dohvat ruke.

Opcionalno ovjes SHOWA EERA

Kada odabirete svoju novu Africu Twin Adventure Sports - i zato što tko zna kuda vodi otvoren put - tu je mogućnost SHOWA ELECTRONICALLY EQUIPPED RIDE ADJUSTMENT (SHOWA EERA ™) za optimalno podešavanje ovjesa. Tri unaprijed postavljena načina pokrivaju sve scenarije između obilaska, gradske vožnje i vožnje izvan ceste. Opterećenje stražnjeg amortizera također može biti elektronički podesivo dok stojimo na mjestu kako bi odgovaralo opterećenju, bilo da se vozimo sami, bilo s putnikom ili putnikom sa prtljagom.

Honda Africa Twin Adventure Sports, zoom on front suspension

Opcionalno ovjes SHOWA EERA™

Honda Africa Twin Adventure Sports shot from above, 3-quarter front left side, riding on a road through a desert landscape

Opcionalno mjenjač sa dvostrukom spojkom

Opcionalno mjenjač sa dvostrukom spojkom

Naš jedinstveni mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT) također je opcija kada se odlučite, s automatskim i ručnim prebacivanjem, kao i G prekidačem (uključenim putem TFT ekrana osjetljivog na dodir) koji za vožnju izvan ceste smanjuje količinu klizanja kvačila tijekom promjene brzine kako bi se pokrenulo klizanje stražnjeg kotača.

Honda Africa Twin Adventure Sports, right side, riding on a dirt road through a desert landscape

DVIJE RAZLIČITE AFRICE TWIN

Obje spremne za avanturu. Ovdje odaberite svoju.

Africa Twin Adventure Sports
Africa Twin