CRF1100L AFRICA TWIN

AVANTURISTIČKI OKOVAN

Honda Africa Twin, 3-quarter front right side, clean bike riding in sand
Honda Africa Twin, 3-quarter front right side, clean bike riding in sand

ROĐEN U PUSTINJI.
SPREMAN ZA SVE.

Vrijeme je. Vrijeme je za uzlet. Da biste bili istinski slobodni i osjetili kako vaše gume grizu po blatu tražeći prianjanje i bijeg koji vam je potreban. Motocikl ispod vas je alat, vaš alat. A vi se zajedno vozite kao jedno. Ovo je Afrika Twin. Oblikovana kroz bezbroj kilometara. Za vožnju života.

UGLAĐENA DVOCILINDRIČNA HARMONIJA

Odvnite gas i dopustite konkurenciji da se naježe od zvuka auspuha Africe Twin 2 u 1. Sada ste spremni.

Scroll

BITNI SU DETALJI

Pogledajte detaljnije jedinstvene značajke zbog kojih je Africa Twin tako posebna.

ISTINSKE OFF-ROAD PERFORMANSE

Nova šasija, oklopi motocikla i položaj za vožnju osiguravaju kontrolu vožnje na terenu.

Jer kontrola je sve u blatu. Tako smo potpuno redizajnirali šasiju Africa Twin i lakši glavni okvir; aluminijsku stražnju vilicu u stilu CRF450R i aluminijski stražnji podokvir usklađeni su s podesivim prednjim vilicama Showa s dugim hodom i stražnjim amortizerom. Prilagođen je položaj za vožnju sjedeći ili stojeći s visoko postavljenim upravljačem i rubnim, vitkijom sjedalom. Plastike motocikla u rally stilu jednako su tanke s kompaktnom prednjom maskom i zaslonom. Dvostruka glavna svjetla potpuno su LED i imaju automatsku tehnologiju dnevnog svjetla za dosljednu dnevnu vidljivost.

Honda Africa Twin, 3-quarter front right side, wheelieing in desert landscape

NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA POMICANJE GRANICA

Volite izazove. I mi ih volimo.

Pravi test što je i gdje moguće. Tako smo izgradili novu Africa Twin kako bismo pomaknuli granice. Povećani kubični kapacitet agregata pojačava okretni moment u srednjem režimu rada - s dodatnim maksimumom od 5 Nm za linearni, neumoljivi pogon - i sa sobom donosi dodatnu snagu od 5 kW. Ispušni sistem natjecateljskog duha diše slobodno sa visoko podešenim zvukom.

IMU kontrola

Inercijalna jedinica za mjerenje u 6 osi (IMU) neprekidno nadgleda dinamično kretanje radi preciznog upravljanja Honda selektivnim upravljanjem zakretnog momenta (HSTC), kontrolom podizanja stražnjeg kotača i motornom kočnicom kroz četiri zadana načina vožnje i dva prilagodljiva korisnička načina. Cornering ABS omogućava veću sigurnost na cesti, a ima mogućnost podešavanja i na terenu te isključivanje ABS-a na stražnjem kotaču.

Honda Africa Twin, 3-quarter front left side, riding in sand
Honda Africa Twin, studio shot of riders view

Pametne geste

Kada ne skenirate stazu ispred sebe, to znači da gledate u display - prema tome dali smo vam 6.5-inch TFT zaslon u boji osjetljiv na dodir sa Apple CarPlay® i Bluetooth povezivosti. Opcionalni mjenjač sa dvostrukom spojkom (DCT) pruža mogućnost manulne ili automatske promjene brzina kao i G prekidač za direktnije prebacivanje prijenosa kada ponestane ceste.

Honda Africa Twin, zoom on TFT display

DVIJE RAZLIČITE AFRICE TWIN

Obje spremne za avanturu. Ovdje odaberite svoju.

Africa Twin Adventure Sports
Africa Twin