Honda SH150i
Honda SH150i

Besprijekorna elegancija

  Honda SH150i
  Honda SH150i

  Svijet ide brzo, baš kao i novi SH150i

   Prati cestu. Dopusti se slijediti.

   Rođen da bude prvi u klasi.

   Moderni život, bez obzira gdje se nalazite, brzo teče. Morate nastaviti i dalje i ostati ispred. Baš kao i potpuno novi SH150i. Najprodavaniji skuter u Italiji, zahvaljujući savršenom balansu između veličine, snage i upravljivosti, potpuno je redizajniran kako bi bio još učinkovitiji i ugodniji za vožnju. Novi SH150i sada je opremljen modernim snažnijim i ekonimičnijim eSP + 4 ventilnim agregatom i HSTC regulacijom trakcije. Novi lagani okvir nudi još više prostora za kacigu i razne predmete, podvlačeći njegov obnovljeni stil.

   Ultra moderna mobilnost

   Učinkovitost vožnje još je prirodnija zahvaljujući potpunom redizajnu geometrije stražnjeg ovjesa. Sada je moguće spremiti integralnu kacigu a ostane na raspolaganju i još prostora. Korištenjem novog cjevastog čeličnog okvira (u kojem se nalazi 7-litreni spremnik goriva ispod ravne platforme) oslobodili smo još korisnijeg prostora: dodatnih 10 L dobivenih prostora dovodi do ukupno 28 L prostora dostupnog u odjeljku ispod sjedala. Tu je i praktična integrirana USB utičnica.

   Honda SH150i
   Honda SH150i

   Lako upravljiv

   Opremljen jasnim i intuitivnim LCD zaslonom, novi SH150i krase nova Full LED svjetla. Nadalje, za još praktičniju upotrebu skutera, Honda Smart Key omogućuje pokretanje, pristup spremniku goriva, otvaranje sjedala i kufera( Smart Top Box) jednostavno na dodir bez ključa.

   Honda-SH150i

   DETALJI KOJI SU BITNI

   Novi SH150i opremljen je mnogim funkcijama koje udovoljavaju većim potrebama jednostavne vožnje skuterom.

   PERFORMANSE VOĐE

   Novi vodom hlađeni eSP + 4V motor SH150i je brži, učinkovitiji i čišći nego ikad.

   Za poboljšanje performansi SH150i na dugim udaljenostima razvili smo novi vodom hlađeni eSP + 4V motor s 156,9 ccm, koji razvija više snage (16 KS pri 8 500 o / min) i okretnog momenta (14,2 Nm pri 6.500 o / min). U usporedbi s prethodnim 2V motorom. Ubrzanje od nule i u vožnji je poboljšano, a najveća brzina povećana je za 5 km / h. Bilo u gradu ili na autocesti, SH150i osigurava optimalne performanse i potrošnju goriva.

   Učinkovit i čist

   Potrošnja goriva (s isključenim Start & Stop) kreće se od 2,4 l/100km motora eSP + 2V do 2,3 l/100km motora eSP + 4V (prosječna potrošnja WMTC), čime ukupni domet prelazi 300 km. I što je jednako važno za okoliš, motor sada udovoljava standardima EURO 5, čija su ograničenja mnogo stroža od prethodnih EURO 4 standarda.

   TEHNOLOGIA START & STOP

   TIHO GASI AGREGAT I POKREĆE PRILIKOM KRETANJA

   Honda SH150i
   Honda SH150i