Honda NC750X
Honda NC750X

NC750X

KAD JE SVAKI DAN, ZABAVAN

JEDAN MOTOCIKL. ZA SVE

Vlasnici vole NC750X. Vole njegovu pouzdanost i sigurnosne značajke. Visoka kvaliteta izrade, stil, udobnost i svestranost čine ovaj motocikl savršenim za svaki dan, ali i za vikend zabavu. Njegove inovativne značajke - poput ugrađenog prtljažnika za pohranu stvari, naprosto osvajaju. Dvocilindrični agregat pruža mnogo okretnog momenta s impresivnom učinkovitošću i niskom potrošnjom goriva. Hondin mjenjač s dvostrukom spojkom, pruža izbor načina automatskog ili ručnog mjenjanja stupnjeva prijenosa. A mi smo to učinili još boljim. Mnogo je razloga da volite NC750X.

NC750X

NC750X je cjelovit višenamjenski motocikl. Dobro pogledajte oko sebe i odaberite boju

Glint Wave Blue Metallic

Honda NC750X Glint Wave Blue Metallic

PAMETNO, A INDIVIDUALNO

Voziti pametno, gdje god krenuli.

Kompaktan oblik oštrih linija ističe individualnost nove Honde NC750X. Vožnja je ugodnija, zahvaljujući nižoj visini sjedala, kao i redizajniranim zaštitnim vizirom. Dodatni prostor za odlaganje stvari nalazi se na poziciji spremnika za gorivo, što je jedna od značajki koja Hondu NC750X čini posebnom. Povećana snaga agregata i 6 kilograma manje, generira brže ubrzanje, dok četiri načina vožnje omogućuju prilagođavanje ukupnih performansi u skladu s uvjetima na cesti.

Honda NC750X
Honda NC750X

Za potpunu kontrolu dodatno je podešen i sustav Honda Sequetable Torque Control (HSTC). Honda NC750X nudi izbor šest stupanjskog klasičnog mjenjača ili šest stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom. Za poboljšanu sigurnost, sustav za zaustavljanje u nuždi (ESS) samostalno upravlja u uvjetima iznimno jakog kočenja.