Honda CB125F
Honda CB125F

Honda CB125F

NEKA POČETAK BUDE POSEBAN

PRVI TRENUTAK ČAROBNE SLOBODE

Okrenite ručicu gasa i krenete, bez napora. Honda CB125F otvorila je cijeli novi svijet pred Vama. Ovaj motocikl mogao bi biti početak Vaše velike nove avanture. Honda CB125F temeljno je redizajnirana. Super učinkoviti ESP četverotakni agregat i nova šasija zaslužni su za ležerniju vožnju. Na vama je da odlučite, grad ili priroda. To definitivno ovisi samo o vama. Sada imate izbor.

Honda CB125F - prvi trenutak čarobne slobode

PRVO VELIKO ISKUSTVO

CB125F pruža potpuni doživljaj bez obzira na veličinu.

Honda CB125F sada je lakša za 11 kg, što ćete primijetiti kad okrenete ručicu gasa i usmjerite motocikl u zavoj. Oprema motocikla uključuje digitalnu kontrolnu ploču i LED prednja svjetla. Na motocikl je ugrađen jednocilindrični zračno hlađeni, 2-ventilni ESP agregat opremljen PGM-FI ubrizgavanjem goriva. Trajan agregat omogućava nam vožnju od 65 km sa jednom litrom goriva i potencijalni domet od 800 km između punjenja rezervoara.

Sa svakim okretanjem ključa, možete započeti nešto posebno iz dana u dan.

Honda CB125F
Honda CB125F
Honda CB125F
Honda CB125F

BIG-BIKE STIL I RUKOVANJE

Honda CB125F ima prepoznatljiv CB-obiteljski stil širokog spremnika za gorivo i srebrnih bočnih pokrova.

Ali CB125F ima i potpuno jedinstvene detalje. Tu je zaštita od vjetra u vidu malog vizira iznad prednjeg svijetla, a agregat i ispuh su mat crne boje. Crvene stražnje opruge amortizera odaju sportski pedigre ovog motocikla.

Honda CB125F
Honda CB125F

Vrhunsko LED prednje svjetlo osvjetljava cestu pred Vama.