Honda PCX125
Honda PCX125

PCX125

NAJBOLJI POGLED NA GRAD

LIJEPO SE KRIJE

Rastavili smo Hondu PCX125 i ponovno je sastavili. I poboljšali svaki njen dio. Ispod futurističkih linija i udobnog sjedala skriva se više prostora za pohranu stvari, USB utičnice za punjenje mobilnih uređaja i praktična funkcija pametnog ključa; Smart Key. Potpuno novi, četverotaktni jednocilindrični agregat hlađen tekućinom donosi više snage - poboljšavajući ubrzanje i najveću brzinu - a istovremeno pruža nevjerovatnu ekonomičnost. PCX je opremljen i Honda Sequetable Torque Control (HSTC) za kontrolu prianjanja stražne gume, na mokroj ili suhoj podlozi.

SLOBODA ULICA

U gužvi ste i morate brzo s mjesta na mjesto. Novi PCX125 je spreman.

Prvo, objasnimo filozofiju koja stoji iza toga što ga je učinilo jednim od najomiljenijih skutera u Europi u posljednjih deset godina. Osim udobnosti visoke razine Honda PCX pruža odličan položaj za vožnju, spremište ispod sjedala za integralnu kacigu i nadasve visoku kvalitetu izrade. Nema čekanja skupog taksija ili zakašnjelog javnog prijevoza - samo pritisnite tipku START i krenite. Okretna Honda PCX125 može se s lakoćom provlačiti kroz gusti gradski promet, da na vrijeme stignete obaviti sve obveze.

Honda PCX125 - Smart key
Honda PCX125
Honda PCX125
Honda PCX125

VRIJEME JE NA VAŠOJ STRANI

Jedan od naših najprodavanijih skutera zapremine 125 kubika postaje još bolji.

PCX125 redizajniran je da vas odvede gdje god želite u gradu ili izvan grad na kraći izlet. Njegov zapanjujući izgled uvijek je plijenio pažnju, ali nikad više nego sada. Skriveno spremište ispod sjedala detalj je koji život čini lakšim. Paljenjem skutera upravlja pametni ključ. Dovoljno je da ključ bude blizu skutera, npr u džepu i to je dovoljno da ga upalite i vozite. Pametni ključ također upravlja stražnjim koferom, koji se otključava kada ste u blizini Honde PCX125 i automatski se zaključa kad odlazite.

Honda PCX125