Honda X-ADV
Honda X-ADV

X-ADV

UVIJEK NA RUBU

BESKONAČNA AVANTURA

Honda X-ADV kombinira mogućnosti i performanse avanturističkog motocikla, s udobnošću i sposobnošću za vožnju skuterom velikog kapaciteta. Honda X-ADV je terenac koji prkosi konvencijama. Vrhunski urbani istraživač, sposoban za vožnje po gradu do vožnje terenom (i natrag), Honda X-ADV pretvara svaku vožnju u jedinstveno iskustvo. I najvažnije, napravili smo svaki njegov dio boljim.

NADOGRADNJE ZA NOVE HORIZONTE

Napravili smo X-ADV još svestranijim, spremnim baš za sve što ste planirali.

Okvir je lakši, redizajnirano sjedalo je niže postavljeno, nova kruća šasija omogućava još više užitka u vožnji terenom. X-ADV skriva više prostora za pohranu i USB punjač za mobilne uređaje. Prednja led svjetla puno bolje osvjetljavaju put ispred Vas, a TFT zaslon u boji nudi intuitivno upravljanje. Od sada se možete povezati i s mnogim funkcijama pametnog telefona, poput navigacije, poziva, poruka i glazbe, putem novog glasovnog upravljanja Honda Smartphone.

/Repository/Images/models/X-ADV-2020/Honda X-ADV - nadogradnje za nove horizonte
/Repository/Images/models/X-ADV-2020/Honda X-ADV - nadogradnje za nove horizonte

Povećali smo snagu dvocilindričnog 745 ccm agregata te mu dozvolili više okretaje. Kontrola Throttle By Wire (TBW) i četiri zadana načina vožnje optimiziraju performanse u skladu s uvjetima na cesti i vrstom terena. X-ADV je fleksibilan - imate mogućnost u potpunosti prilagoditi snagu i karakter agregata, kao i raspored prebacivanja brzina (DCT), Honda Selectable Control Torque Control (HSTC) i razinu kontrole ABS-a.

ASFALT ILI ŠLJUNAK

Glatki asfalt, grube gradske ulice ili teren. X-ADV sve to podnosi.

Honda X-ADV
Honda X-ADV

AGREGAT

Performanse za uživanje. Gdje god se vozili.

Dvocilindrični agregat kompaktnih je dimenzija. Oduzeli smo 2 kg težine i dali mu veću snagu, 43,1 kW, s okretnim momentom od 69 Nm. Revidirali smo usis i ispuh. S Throttle By Wire funkcijom, četiri zadana načina vožnje pokrivaju većinu uvjeta i zajedno upravljaju snagom agregata i kočenjem agregatom, ABS-om i mjenjačem s dvostrukom spojkom. Honda Selectable Torque Control ima puno rafiniraniju kontrolu u 3 načina rada. Svi se načini vožnje lako odabiru putem TFT zaslona i prekidača na lijevoj strani upravljača, a pomoću USER opcije možete u potpunosti prilagoditi performanse vašeg X-ADV-a.

Cijevasti čelični okvir potpuno je novog oblika. Krući je, istih dimenzija, iste geometrije upravljača i ovjesa. Pruža punu sigurnost prilikom dugih putovanja, okretno rukovanje i ulijeva povjerenje bez obzira na to kakvim se cestama vozite. Dvostruka, radijana kliješta osiguravaju sigurna kočenja. U svim zadanim načinima vožnje na cesti razina kontrole ABS-a je visoka; s GRAVEL odabranom razinom kontrola ABS-a je niska, za učinkovito i sigurno kočenje.

Honda X-ADV
Honda X-ADV
Honda X-ADV
Honda X-ADV