Honda SH350i
Honda SH350i

SH350i

ŽIVOT POD REFLEKTORIMA

Scroll

POUZDANE PERFORMANSE I BEZVREMENSKI STIL

Naši SH skuteri ikone su na dva kotača i desetljećima su pojam lakog i praktičnog prijevoza vlasnika širom Europe. Njihove vrhunske performance, vodeće u klasi, temelje se na pouzdanim, snažnim agregatima, stabilnosti koju pružaju kotači promjera 16”. Sve je to odjeveno u bezvremenski, kompaktan i prepoznatljiv SH dizajn.

EVOLUCIJA IKONE

Novi SH350i vrhunski je u svemu što definira našu seriju skutera SH

Novi SH350i ima više snage zahvaljujući većem kapacitetu agregata. Vodeno hlađeni četverotaktni agregat, idealan je za snažna ubrzanja u gradu kao i za vožnju autocestom. I dok je Honda SH uvijek kombinirala lijep izgled i funkcionalnost, nova Honda SH350i podiže svoju poželjnost do neba, kombinirajući eleganciju, vrhunski osjeća u vožnji i tehnološku superiornost u klasi. Redizajnirani okvir nudi jednostavnije rukovanje, što je još jedan potpis nove Honde SH, dok detalji poput USB utičnice za punjenje mobilnog uređaja i pametni ključ podižu funkcionalnost do neslućenih visina.

Honda SH350i
Honda SH350i
Honda SH350i
Honda SH350i

PAMETNA I SOFISTICIRANA

Riječi koje karakteriziraju novu Hondu SH350i.

Elegentna, modernog izgleda nova Honda SH350i ima novu redizajniranu cjevastu šasiju te praktičan ravni pod koji karaktizira sve SH skutere. Položaj za vožnju je udoban, uspravan i opušten te pogodan za različite visine vozača. Novi SH350i ima više snage zahvaljujući većem kapacitetu agregata i primjeren je za vožnju gradom kao i otvorenom cestom. Sofisticirani detalji nalaze se posvuda i omogućavaju Vam lagano i jednostavno rukovanje i veliki užitak u vožnji.

Honda SH350i
Honda SH350i

Praktičnost je unaprijeđena pametnim ključem koji se može spremiti u džep, a isti upravlja radom agregata. Ispod udobnog sjedala ima mjesta za integralnu kacigu, a ispod sjedala pronaći ćete USB utičnicu za punjenje mobilnih uređaja. Sva LED svjetla, uključujući pokazivače smjera je redizajnirana i izuzetno učinkovita.

45L SMART TOP BOX

Otvara se i zaključava istim pametnim ključem koji upravlja Vašim skuterom, nudeći fleksibilan prostor za pohranu kako sitnica tako i većih predmeta, a unutar kofera možete pohraniti jednu integralnu kacigu ili dvije kacige s otvorenim licem Otključava se Vašim pristupom Hondi SH350, a automatski se zaključava kad se udaljite.

45L SMART TOP BOX

GRIJANE RUČKE

Ako imate potrebu voziti i hladnijim zimskim danima, par grijanih ručki upravljača, grijat će Vaše ruke.

Grijane ručke