CMX1100 All day rebel
CMX1100 All day rebel

CMX1100

ALL DAY REBELL

ISTUPI SA STILOM

Vrijeme je za nešto potpuno novo. Naked motocikl odaje počast 'bobber' tradiciji prošlih vremena, ali posvuda donosi detalje suvremenog dizajna. Naravno, to je jedan sjajan motocikl kojim možete suvereno krstariti gradskim ulicama ili otvorenim cestama. Dizajnerski, to je puno više od toga.

CMX1100, istupi sa stilom

NOVI DIZAJN STARE ŠKOLE

Rebel CMX1100 je nešto posebno...

Svojim individualnim izgledom, kao i laganim, spretnim rukovanjem i zabavnim odzivom agregata, vozači, mnogi novi na dva kotača, uživali su u modelu Rebel CMX500 širom svijeta. Ali sada je trenutak za još više. Obiteljska sličnost je trenutna, ali Rebel CMX1100 sada nudi puno više. Okretni, paralelni dvocilindrični agregat sadrži Throttle By Wire upravljanje, 4 načina vožnje, Hondu Sequetable Torque Control i Wheelie Control. Tempomat je standardni, a naš jedinstveni, šestostepeni mjenjač s dvostrukom spojkom nudi se kao opcija. Ovaj cool motocikl je stvoren za zavoje,a za stabilnost se brinu prednje vilice promjera 43 mm, kao i radijalno postavljene četveroklipne čeljusti kočnica.

CMX1100, novi dizajn stare škole

EVOKATIVNI ZVUČNI BROJ CILINDRA

Doživite zvuk dvocilindričnog agregata. Uživajte u zvuku ovog nevjerojatnog agregata (najbolje se čuje sa slušalicama).

Play
Dizajniran za brzinu
Dizajniran za brzinu

DIZAJN SA STILOM

Ništa manje od uzbudljivog motocikla

Rebel CMX1100 je stvoren za čisti užitak da dva kotača. Svaki detalj čini ga drugačijim; spremnik za gorivo u dvije boje, prednji i stražnji blatobrani izrađeni su od čelika debljine 1mm, visina sjedala je samo 700mm od poda, a materijal sjedala oblikovan je da daje potporu pri snažnim ubrzanjima. Digitalni zaslon promjera 120 mm dovoljno je velik da nudi odličnu isporuku informacija u svakom trenutku, ne odvračajući koncentraciju s ceste.

CMX1100, pure pleasure
CMX1100, every detail makes it different
CMX1100, stripped-back style
CMX1100, enjoyable ride