Forza 750 EARLY RISERS - FORZA RIDERS
Forza 750 EARLY RISERS - FORZA RIDERS

Close

FORZA 750

VOZAČI FORZE ZNAJU UŽIVATI U VOŽNJI

Scroll

SMJELI POKRET

Forza. Naša obitelj vrhunskih skutera; prepuna napredne tehnologije i sportskih performansi, definiranih suvremenim stilom koji privlači pažnju. I kao vrhunac, izgradili smo novu Forzu 750. Gdje god želite, u gradu ili izvan grada, zbog posla, razonode ili užitka, on kombinira oštru siluetu s GT udobnošću.

Odabir boje

Jeans Blue Metallic

Forza 750

UVIJEK U POKRETU

Nikad se ne zaustavljate, baš kao i Vaša nova Forza 750.

I zato smo ovaj novi maxiscooter opremili vrhunskom opremom i tehnologijom koje Vam pomažu da živite po svom. Uvijek ostanite povezani sa svojim pametnim telefonom zahvaljujući Always-on Connectivity i briljantnim TFT zaslonom u boji. Zahvaljujući šestobrzinskom DCT automatskom mjenjaču možete odabrati tri unaprijed definirana načina vožnje, kao i jedan prilagodljiv, a za veću sigurnost na svim površinama ceste, ugradili smo sustav protiv proklizavanja HSTC (Honda Selectable Torque Control) koji neprestano kontrolira upravlja prianjanjem stražnje gume na podlogu.

Forza 750, always on

NAŠ ULTIMATIVNI GT SKUTER

Počeli smo s pitanjem. Što bi bilo potrebno za izradu ultimativnog GT skutera? Dakle, ispitali smo svaki aspekt izvedbe. I smislili odgovore. Prvo, mora biti dovoljno kompaktan da se prođe kroz gust gradski promet i mogamo ga lako parkirati, a istovremeno mora biti udoban za dvije osobe, s dovoljno prostora za noge. Dodajte svemu styling koji privlači pogled, gdje god se pojavi. Ugodan, snažan agregat s puno snage, kruta šasija koja podiže upravljivost, s izvrsnom aerodinamikom pri velikim brzinama garantiraju užitak u vožnji. Koristan prostor ispod sjedala, kao i mnoštvo dodatnih detalja vožnju čine nenadmašnim iskustvom.

Forza 750, biker on the road
Forza 750, our ultimate scooter

Forza 750 je naš novi GT skuter.

VOŽNJA JE UŽITAK

Naravno, jahanje je jedinstveni užitak.

Honda Smartphone povezuje vozača putem sučelja na 5-inčnon TFT zaslonu sa njegovim pametnim telefonom dok je u pokretu i omogućuje glasovno upravljanje telefonskim pozivima, e-poštom, glazbom i navigacijom. Pametni telefon povezuje se sa sustavom putem Bluetootha, a upravljanje sustavom moguće je i pomoću tipki smještenih na lijevoj strani ručice upravljača.

Za dodatnu praktičnost, Forza 750 koristi pametni ključ, koji može biti u džepu vozača i ukida potrebu za mehaničkim korištenjem ključa za pokretanje, otvaranje poklopca goriva i sjedala. Pametni ključ omogućava pokretanje agregata, otvaranje poklopca za gorivo te pristup prtljažniku. Također zaključava i otključava opcionalni smart kofer, a ima i funkciju 'povratnog odgovora' kada pokazivači smjera trepću radi lakšeg uočavanja iz daljine.

Stražnji pokazivači Forze 750 imaju funkciju Signala za zaustavljanje u nuždi (ESS). Ako se otkrije negativno ubrzanje od 6,0 m / s2 pri minimalnoj brzini od 53 km/h s radom bilo koje kočnice, pokazivači smjera trepću kako bi upozorili ostale sudionike u prometu da je u tijeku naglo kočenje ili naglo zaustavljanje. Sustav isto tako uspoređuje razliku brzine prednjeg i stražnjeg kotača i izračunava kada otkazati indikaciju u odnosu na situaciju.

Forza 750 riding
Forza 750 biker and ocean
Forza 750, time is precious
Forza 750 Smart Key