Forza 125
Forza 125

Zatvori

FORZA 125

OVO JE FORZA

NENADMAŠAN SKUTER

Tehnologija, praktičnost i profinjeni, sofisticirani dizajn. Sve je upakirano u jedan sportski Grand Turismo skuter. Poboljšani Smart Power Plus (eSP +), opremljen HSTC-om i EURO5 kompatibilan agregat na Forzi 125, omogućili su najbolje ubrzanje u klasi.

KLIZNITE KROZ GRAD

S još više lakoće. Forzi 125i dodali smo najmodernije tehnologije kako bismo povećali praktičnost i upotrebljivost.

Novi skuter Forza 125 ima više snage i okretnog momenta za brža ubrzanja i veću maksimalnu brzinu. Vodom hlađeni agregat upotpunjen je sustavom protiv proklizavanja HSTC (Honda Selectable Torque Control) koji neprestano kontrolira i upravlja prianjanjem stražnje gume na podlogu Elegantni izgled odlikuje se profinjenim stilom i poboljšanom aerodinamikom za dodatnu udobnost pri velikim brzinama. Vjetrobransko staklo moguće je dodatno podešavati za 40 milimetara. LED svijetla emitiraju vrhunski svjetlosni potpis.

Forza 125
Forza 125
Forza 125
Forza 125

NENADMAŠNA OBITELJ

Naša vrhunska obitelj skutera.

2015. godine predstavili smo Forzu 125, posebno dizajniranu za uviđavne europske kupce koji od svog skutera zahtijevaju maksimum. Otada je vodeća u klasi, zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i snažnim performansama agregata. Također ima udobnost skutera 'GT' (Grand Touring), sportsko orijentirane sposobnosti upravljanja i puno prostora za pohranu. Uz Forzu 350 i potpuno novu Forzu 750. Forza 125 je dio naše obitelji Forza.

Forza 125

DVA RAZLIČITA FORZA SKUTERA

Spretna Forza 125 ili još fleksibilnija Forza 350 - odaberite skuter koji upravo Vama najbolje odgovara.

Forza 350
Forza 125