NOVITETI I MODELI 2021
NOVITETI I MODELI 2021

NOVITETI I MODELI 2021

MOTOCIKL SA STAVOM

Neo Sports Café stil je poseban. A poseban je i CB1000R, potpuno redizajniran, od elegantnog prednjeg svjetla, do novo dizajniraog aluminijskog nosača sjedala, za motocikl individualnog i agresivnog karaktera. A za još agresivniji izgled, CB1000R Black Edition oličenje je stila kroz svoj individualni dizajn.

Honda CMX1100

ISTUPI SA STILOM

Vrijeme je za nešto potpuno novo. Naked motocikl odaje počast 'bobber' tradiciji prošlih vremena, ali posvuda donosi detalje suvremenog dizajna. Naravno, to je jedan sjajan motocikl kojim možete suvereno krstariti gradskim ulicama ili otvorenim cestama. Dizajnerski, to je puno više od toga.

BESKONAČNA AVANTURA

Honda X-ADV kombinira mogućnosti i performanse avanturističkog motocikla, s udobnošću i sposobnošću za vožnju skuterom velikog kapaciteta. Honda X-ADV je terenac koji prkosi konvencijama. Vrhunski urbani istraživač, sposoban za vožnje po gradu do vožnje terenom (i natrag), Honda X-ADV pretvara svaku vožnju u jedinstveno iskustvo. I najvažnije, napravili smo svaki njegov dio boljim.

Honda X-ADV

JEDAN MOTOCIKL. ZA SVE

Vlasnici vole NC750X. Vole njegovu pouzdanost i sigurnosne značajke. Visoka kvaliteta izrade, stil, udobnost i svestranost čine ovaj motocikl savršenim za svaki dan, ali i za vikend zabavu. Njegove inovativne značajke - poput ugrađenog prtljažnika za pohranu stvari, naprosto osvajaju.

VRIJEME JE NA VAŠOJ STRANI

Jedan od naših najprodavanijih skutera zapremine 125 kubika postaje još bolji.

PCX125 redizajniran je da vas odvede gdje god želite u gradu ili izvan grad na kraći izlet. Njegov zapanjujući izgled uvijek je plijenio pažnju, ali nikad više nego sada. Skriveno spremište ispod sjedala detalj je koji život čini lakšim. Paljenjem skutera upravlja pametni ključ.

Honda PCX125

SH350i

ŽIVOT POD REFLEKTORIMA

Naši SH skuteri ikone su na dva kotača i desetljećima su pojam lakog i praktičnog prijevoza vlasnika širom Europe. Njihove vrhunske performance, vodeće u klasi, temelje se na pouzdanim, snažnim agregatima, stabilnosti koju pružaju kotači promjera 16”. Sve je to odjeveno u bezvremenski, kompaktan i prepoznatljiv SH dizajn.

LAKO KRETANJE GRADOM

Ako trebate brzo stići iz jednog dijela grada u drugi, ovaj moderan i pristupačan skuter stvoren je za Vas. Opušten položaj u vožnji je udoban i nudi sjajan pregled na ono što se događa oko Vas, dok je ravni pod iznimno praktičan. Potpuno nov, Vision 110 je izuzetno ekonomičnan i pun premium funkcija u kojima ćete uživati u svakoj vožnji.

Honda VISION 110